24 Nisan 2015 Cuma

Benefit Roller Lash Rimel Yorumum

Herkese Cuma gecesinin son dakikalarından merhaba,
Aslında bu yazıyı iki gün önce paylaşacaktım ama dün blogumda teknik bir sorun olduğunu fark ettim. Yazılarımın fotoğrafları gitmişti, o yüzden bu saate kadar onlarla uğraştım, lütfen kusuruma bakmayın:(
Bugünün yazısına geçecek olursak, sizlere Benefit markasının son çıkardığı rimel Roller Lash'den bahsedeceğim. İşin tuhaf kısmı ise daha Benefit'in They're Real maskarasını yazmadan bunu yazıyorum:) They're Real maskarasını gerçekten çok severek kullanmaya başlamıştım. İki tane seyahat boyunu da bitirdim. Roller Lash ilk geldiğinde They're Real'den ne kadar iyi olabilir demiştim kendime. Ben şahsen kirpik kıvırıcı kullanmayı çok sevmiyorum. Hoş kirpiklerim kıvrık da değildir ama yine de pek kullandığımı söyleyemem.  O yüzden kirpik kıvırıcılara veda etme sloganı bana pek bir şey ifade etmemişti. Yine de Sephora'da kanıma girdiler ve aldım. Yorumlarıma geçmeden önce bunu kullanan bir arkadaşım benim kadar bayılmadı ama ben nedense They're Real'den bir miktar daha fazla sevdim.

Ambalajından bahsetmek gerekirse çok şık, sevimli ve sıcak bir ambalaj tasarlamışlar bu defa. Pembe-somon ve siyah renkte bir ambalajı var. 

Fırçası They're Real'den oldukça farklı diyebilirim. Yine silikon dikenleri var ama dış bükey bir forma sahip. İç tarafındaki dikenleri daha kısa dış kısımdakiler daha uzun.

Ben rimeli şu şekilde kullanıyorum, önce dış tarafındaki uzun fırça tarafıyla kirpiklerimi uzatıp kıvırıyorum, sonra iç kısımındaki kısa fırça tarafıyla hacim veriyorum. 
Bana göre iddia ettikleri etkiyi sağlayan bir rimel. Gerçekten de uzatıp kıvırıyor. Tüm gün boyunca akma, dökülme de yapmadı ve They're Real'e göre çok kolay temizlendi. They're Real artık benim sadece seyahat rimelim olacak sanırım. Tabi Sephora Roller Lash'in seyahat boyunu da satmazsa bir gün:) Eğer benim daha önceki rimmeller ve kadınlar yazımı okuduysanız yaklaşık 10 yıldır maskara bazı kullanan biri olarak ilk defa bu rimelde artık kullanma ihtiyacı hissetmiyorum diyebilirim. Aslında yazıyı yazarken maskara bazının üstüne hiç denemediğimi fark ettim Roller Lash'i, belki de daha da efsane durur. Denersem sizlerle mutlaka paylaşacağım sonucu:)
Şimdi gelin rimelsiz ve Roller Lash'in iki kat (bilemedin 3 kat:)) sürülmüş hallerinin farkına beraber bakalım.

Ben bu rimeli Sephora'dan tanışma fiyatıyla yanı 89 tl'ye almıştım yaklaşık 1 ay önce. Eğer siz de fotoğraftaki etkiden memnun kaldıysanız bir şans verin derim.
Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur:))
Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder