19 Nisan 2015 Pazar

Kiko VIBE² Uzun Süre Dayanıklı Kalem Farı yorumum ( KİKO VIBE² LONGLASTING EYESHADOW)

Herkese mutlu pazarlar,
Dün bahsettiğim gibi sizlere elimde bulunan Kiko markasına ait ürünleri paylaşmaya devam edeceğim. Elbette elimde çok fazla ürün olduğu için arada diğer markalara ait yazılarımda olacak. Bugün bahsedeceğim kalem farı ise Bad? Girl koleksiyonunda çıkarmıştı. Hala satışı devam ediyorken kaçırmamanız için bu yazıyı biraz öne aldım.
Çift fazlı diye adlandırabileceğim, kalem formunda krem far aslında. Ben ilk aldığımda nasıl kullanacağımı bilemediğim için pek bir içim ısınmamıştı bu farlara. Bir de çok simli olduğu için o simlerin yüzümün her yerine dağılacağından korkmuştum. Hatta instagram (ozgete) hesabımı takip edenler biliyordur, biraz ön yargılı bir yorum yapmıştım. Kullandıkça ve elim alıştıkça bu ürüne gerçekten bayıldım. Bende şu anda iki rengi var ve iki rengini daha anneme sipariş ettim eğer bulabilirse haftaya elimde olur inşallah:))
Şu an elimde 01 Rose Coral and Quartz ve 02  Amethyst and Rose renkleri var.




Gördüğünüz gibi uçları iki ayrı renkten oluşuyor ve farı gözünüze uygularken bu iki renk harmanlanıyor.


Yukarıda gördüğünüz 01 numaralı renk bir tarafı içinde açık tonlarda mercan pembe, diğer tarafı ise bence çok açık, kreme yakın somon rengi. İki renkte içinde ışıltılar ve minik simler barındırıyor. Sürdüğünüzde açık somon ışıltılı bir görüntü elde ediyorsunuz.








02 rengi ise yine bir tarafı somon pembe açık renkten, diğer tarafı da içinde eflatun, pembe ışıltıları olan siyah renkten oluşuyor. Sürüldüğünde siyah zeminli, pembe-eflatun ışıltılı bir renk çıkıyor ortaya.

Farlar vaat ettikleri kalıcılığı gerçekten de sağlıyorlar. Sürdükten çok kısa bir süre sonra sabitlenip, gün boyunca kıpırdamadan kalıyorlar. Ancak çok çabuk sabitlendikleri için ve de yapılarından dolayı çok dağıtmaya uygun farlar değiller. Ben en kolay uygulama yöntemi olarak gözümün üstüne kalemle rastgele sürüp elimle ürünü yerleştirmeyi tercih ediyorum. Bir diğer olumsuz özelliği ise eğer farkında olmadan eliniz giderse simler yüzünüze dağılabiliyor ama siz oynamazsanız korktuğunuz gibi bir felaketle karşılaşmıyorsunuz.
Elimdeki çift fazlı göz temizleyici ile çok kolay çıkıyorlar.
Bu farları ben daha çok tek başına göz kapağıma uygulamaktan hoşlanıyorum. Zaten kendi başlarına yeterince farklı durdukları için benim fazladan bir renk veya farklılık katmama gerek kalmıyor. Bu yüzden benim için çok pratik ve hızlı makyajın anahtarlarından oldular diyebilirim.

01 numaralı far çok doğal ama aynı zamanda oldukça ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Yaz için çok güzel bir tercih bence. Hem aydınlık ışıl ışıl bir görünüm veriyor hem de ağır yapılmış makyaj ahavası yaratmıyor.




02 numarası ise çok çabuk koyu makyaj yapmama olanak sağlıyor. Her ne kadar çok uğraşsam da fotoğraflarda gözümün üstünden yansıyan pembe-mor ışıltıları yakalayamadım. Ama sonuç çok güzel oluyor.

Eğer fırsatınız varsa, Kiko bu koleksiyonu raflardan kaldırmadan özellikle 01 numarasını edinin derim. Avrupa fiyatı şu an indirimde ve 5,50 euro. İnstagramda satış yapan sitelerden de belki isteyebilirsiniz. (örneğin dupdurushop)
Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder