14 Nisan 2015 Salı

Avon Supershock Gel Eyeliner Yorumum

Herkese Merhaba,

Bugün bloggerların dilinden düşmeyen, şu ünlü göz kalemi, Avon Supershock Gel Eyeliner hakkında bir yazı paylaşacağım. Aslında üzerine söylenecek pek bir şey yok. Ben epeyce geç kaldım bu ürünü alıp denemek için:) Yine de bu yazı burada bir yerde dursun diye paylaşıyorum.


Kalem formunda jel eyeliner olarak geçiyor bu ürün. Yumuşacık bir ucu var. Bir anda akıp gidiyor elinizden, hiç zorlanmadan rengini veriyor. Ancak bu kadar kolay sürülebilmesi kontrolü daha zor bir kalem haline getiriyor kendisini. Ucu çok yumuşak olduğu için resmen sürerken gözünüzün üstünde eriyor, bu yüzden sık sık ucunu açmanız gerekiyor.


Çok güzel sabitlenen bir ürün ve kalıcılığı bence mükemmel. Asla akmıyor, bulaşmıyor ve kolay sabitleniyor. Tabi sürerken bir hata yaptığınızda onu düzeltmekte birazcık zorlanabilirsiniz:) 
Son olarak renginden bahsetmem gerekirse, simsiyah, kömür karası bir rengi var ve rengini tek sürüşte veren bir kalem. 


Ürünün temizlenmesine gelirsek de çift fazlı bir göz temizleyici ile gayet rahat çıkarabiliyorum. 
Yukarıda saydığım ufak tefek zorluklarına rağmen çok sevdiğim bir kalem. Dediğim gibi biraz geç tanışmışım kendisiyle. Fiyatına göre gerçekten çok başarılı. Avon sık sık kampanyalar ve indirimler yapıyor. Eğer hala denemediyseniz bir şans verin derim.
Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur. 
Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder