5 Nisan 2015 Pazar

Missha Eye Makeup Speedy Remover Stick (Oto-Kalem Şeklinde Makyaj Temizleyici)

Herkese mutlu pazarlar:)))
Bugün sizlere Missha'dan yaptığım bir alışverişimde tesadüfen keşfettiğim ve özellikle sabah yaptığım makyajı gece makyajına dönüştüreceksem veya göz makyajımı yaparken aşağı dökülen farları, oluşan hataları şipşak silmek için kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Ruj formunda bir makyaj temizleyici diyebilirim. Eye Make up remover stick diye geçen Missha'nın internet sitesinde oto-kalem şeklinde makyaj temizleyici diye tanımladıkları bir ürün.


Önce isterseniz ürünün vaat ettiklerinden bahsedelim.
  1. Suya dayanıklı makyajı bile kolayca, yıpratmadan çıkarabilme özelliği
  2. Ele uyumlu, ince yapısıyla makyajı her yerde çıkarabilme özelliği
  3. İçeriği ile aydınlatma ve göz bakımı yapma özelliği

  •  Lotus Çiçeği Özü: Rahatlatma ve nemlendirme özelliği
  • Tereyağı: Nemlendirme ve koruma özelliği
  • Vitamin E asetat: Koruma ve nemlendirme özelliği
  • Jojoba Yağı: Koruma ve parlaklık kazandırma özelliği
  • Bo Ağacı Özü: Besleme ve yaşlanmaya karşı savaşma özelliği

Bana göre ilk iki maddeyi çok güzel yerine getiren bir ürün. Göz bakımı yapması hakkında düzenli kullanımda bulunmadığım için çok fazla yorum yapamayacağım ancak şunu söyleyebilirim ki göz altımdaki dökülen makyajı temizledikten sonra yeniden nemlendirici sürme ihtiyacı duymuyorum. Yukarıda da dediğim gibi hatalı göz kalemini, dökülen farları temizleyip düzeltmek için bence çok güzel bir ürün. Zamandan kazanmış oluyorsunuz ve tabi dışarıda göz makyajınız akarsa yanınızda sadece bu ürünü taşıyarak pratik bir şekilde kendinize çeki düzen verebiliyorsunuz.


Ürün yukarıdaki fotoğrafta da görebildiğiniz gibi makyaj temizleme çubukları ve yedeği ile birlikte geliyor. Ruj gibi çevirilerek açılıyor ve uygulamak istediğiniz bölgenin üzerine sürüp makyaj pamuğu veya çubuğu ile siliyorsunuz.
Etkisini görebilmeniz için aşağıdaki mini videoyu izleyebilirsiniz.








Eğer sizde elinizin altında böyle pratik bir ürün olsun isterseniz burayı tıklayarak Missha'nın sayfasından inceleyip alabilirsiniz. Normal fiyatı 50,90 olan ürünü ben %30 indirimde almıştım ama şu anda da %10 indirimle 45,81 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. 
Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder