7 Şubat 2015 Cumartesi

MAC Studio Finish Göz Altı Kapatıcısı İnceleme

Herkese yeniden merhaba,

Bu haftanın yoğunluğundan normalde her gün yayınlamayı düşündüğüm yazılarım biraz aksadı maalesef. Umarım gelecek hafta daha düzenli, planladığım gibi sizlere yazabilirim.
Bugün göz altı kapatıcı dosyamın üçüncü yazısını yayınlıyorum. Bu paylaşımım MAC Studio Finish kapatıcısına ait olacak. Bir sonraki yazımda da MAC'in kullandığım diğer ürünü olan Pro Longwear kapatıcısı ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım.
 Evet gelelim elimdeki bu küçük iki kutuya:)


Ben her zaman iki rengini birden elimde bulunduruyorum bu serinin. Biri ten rengimden 1-2 ton daha koyu  (NW30 rengi), diğeri ise kendi tonumdan yarım ton daha koyu olan (NW25). Bu renkleri değerlendirirken kendi tonumda dediğimde dahi cildime sürdüğümde kendi rengimden çok daha fazla turuncu alt tonlu duran bir renk gelsin aklınıza. Göz altı morluklarını önce sıcak alt tonlu, kendi cilt rengimizden bir iki ton koyu veya duruma göre aynı renk bir ürünle kapatıp daha sonra aydınlatıcı bir ürün kullanarak makyajı tamamlamak gerekiyor. Eğer aydınlatıcı özellikli veya cildinizden daha açık kapatıcıları morluklarınızın üzerine uygularsanız sonuç daha da beter, ortaya çıkmış morluklar olacaktır,

Kullandığım kapatıcılar arasında en yoğun kıvamlı, kapatıcılık özelliği en yüksek ürünler bunlar.MAC Studio Finish her ne kadar renk eşitsizliğini çok güzel giderse de maalesef göz altlarımdaki çizgilere doluyor ve aslında o çizgileri biraz daha belirginleştiriyor. Zaten aşağıdaki fotoğraflarda sizler de bunu fark edeceksiniz. Pudrayla sabitlediğim zaman bir miktar çizgilere dolma sorunumu giderebiliyorum. Özellikle gözlerimin uykusuzluktan, yorgunluktan çok morardığı günlerde ve yaptığım makyajda göz altlarımdaki renk düzensizliğinin çok ön plana çıktığı durumlarda kullanıyorum bu ürünü. Aksi takdirde daha doğal bitişli kapatıcıları tercih ediyorum.

Hiçbir ürün kullanılmamış hali


MAC Studio Finish uygulanmış hali

Ürünü temin etmek veya incelemek isterseniz buraya tıklayarak internet adreslerine ulaşabilirsiniz. Ürünün şu anki fiyatı 62 tl. Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olur.
Sevgilerimle...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder